Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Kandıra’ya Geldi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Kandıra’ya geldi.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Kandıra’ya geldi.

İlçeye gelen Işık, yoğun geçen programda Ak Parti geçmiş dönem Başkanlarından Mustafa Akkoç için taziye ziyareti yaptı, ardından Başkan Ünal Köken ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Seyitaliler Davutlar mahallesi ile Ocaklar’da vatandaşlarla buluştu.

Ziyaretlere Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan eşlik etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunan başbakan yardımcısı Fikri Işık, vatandaşlarla kucaklaştı, onlardan gelen istek ve talepleri dinledi.

Kandıra’nın sorunlarını adım adım takip ettiklerini ve bunların çözümü için gerekli adımları attıklarını vurgulayan Işık,yaptığı konuşmada mahkeme sürecinin sona ermesinin ardından Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde fabrikaların hızla yükselmeye başlayacağını, yine duble yol çalışmasının tamamlanmasıyla da İzmit-Kandıra arasının 20 dakikaya ineceğini ifade etti. Konuşmasının devamında ilçede tamamlanan ve devam eden çalışmalara değinen Başbakan Yardımcısı Işık, son 4 yıldır hükümette görev alması nedeniyle Kandıra’ya eskisi kadar gelemediğini fakat bunun ilçenin sorun ve ihtiyaçlarını takip etmediği anlamına gelmediğini kaydetti.