Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunanistan dan Balyoz a ilginç yorum

Taraf Gazetesi’nin ortaya çıkardığı Balyoz Darbe Planınına Yunanistan’dan ilginç bir yorum geldi

Taraf Gazetesi'nin ortaya çıkardığı

Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Dimitri Druças, Türk basınında yer alan, ”Balyoz güvenlik harekat planı” iddiasına ilginç bir yorumda bulundu..

GÖSTERGELER VAR
Druças, ”Balyoz güvenlik harekat planı” iddiasına ilişkin haberleri, ”Gün ışığına çıkan bu bilgilerin Türkiye’deki bazı çevrelerin düşünce tarzlarının göstergesi olduğu” şeklinde değerlendirdi. Druças, gazetecilerin, ”bir Türk gazetesinde yer alan ve askeri çevrelerin Ege’de gerginlik yaratma isteklerini ortaya çıkaran haberi nasıl değerlendirdiği ve bunun iki ülke ilişkilerinde ne gibi engeller yarattığı” yönündeki sorularına yanıt verdi.

Druças, söz konusu bilgilerin, ”Yunanistan’ın Türkiye ile arasında güven ve işbirliği ilişkileri yaratma konusundaki çabalarında karşılaştığı engellerin de göstergesi olduğunu” söyledi. Konunun halen araştırıldığını bildiğini belirten Druças, Yunanistan’ın bu araştırmadaki gelişmeleri ve süreci büyük bir dikkatle takip edeceğini kaydetti.

Druças, ”Konu hakkındaki hoşnutsuzluğumu ve üzüntümü ifade edebilirim. Umarım bunlar günümüzde artık geçmişte kalmıştır” diye konuştu.