Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya










Kandıra TOKİ Evleri İçin Süre Uzatıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin Kandıra’da yapacağı 518 sosyal konut için başvuru süresi 13 Haziran’da doldu. TOKİ, başvuru süresinin 15 Temmuz’a dek uzatıldığını açıkladı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin





Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin Kandıra’da yapacağı 518 sosyal konut için başvuru süresi 13 Haziran’da doldu. TOKİ,  başvuru süresinin 15 Temmuz’a dek uzatıldığını açıkladı.

BAŞKAN KÖKEN ÇAĞRI YAPTI

TOKİ Kandıra ilçe merkezinde  (2+1) ve (3+1)  tipi 518 konut inşa edecek. Konut satın almak isteyenlerin 15 Temmuz’a dek Kandıra Belediyesi Halkla İlişkiler Birimine başvurması gerekiyor. Belediye Başkanı  Köken, “dar gelirli vatandaşlarımız, kira öder gibi taksitlerle modern konut sahibi olacaklar. Hemşerilerime bu fıorsatı kaçırmamalarını tavsiye ederim” dedi.

518 KONUT

Kandıra nüfusuna kayıtlı olarak en az bir yıldır ilçede ikamet eden, eşi ve çocuklarının üzerine herhangi bir gayrimenkulü olmaması şartı aranan isimler başvuru yapabiliyor. TOKİ’nin Kandıra’da yapacağı 518 konuttan 173 adedi 2+1, 345 adedi de 3+1 tipinde olacak. Konutların tahmini satış fiyatları da 2+1’ler için 112 bin TL, 3+1’ler için de 159 bin 500 TL civarında olacak.