Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

21 Yaşındaki Kandıralı Genç Kız Beyin Kanaması Geçirdi

Tavşantepe’de ailesi ile birlikte yaşayan 21 yaşındaki Kandıra’lı Seda Meşe beyin kanaması geçirdi.

Tavşantepe'de ailesi ile birlikte

Tavşantepe’de ailesi ile birlikte yaşayan 21 yaşındaki Kandıra’lı Seda Meşe beyin kanaması geçirdi.Yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti.

İzmit Tavşantepe Mahallesi Tavşantepe Caddesi’nde ikamet eden Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunu Kandıra’lı Seda Meşe beyin kanaması geçirdi.Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışan 21 yaşındaki genç kız , arkadaşlarıyla buluştu. Seda Meşe (21) arkadaşına başının ağrıdığını ve midesinin bulandığını söyleyerek evine geri döndü. Eve giden genç kız bir anda kusmaya başladı. Sağlık durumu giderek kötüye giden genç kız olduğu yerde bayıldı.

SEVENLERİ DUA EDİYOR

Ailesi tarafından hemen 112 acil servis ekiplerine haber verildi. Eve gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan genç kız ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Burada beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Meşe yoğun bakıma alınmak üzere KOÜ Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. İzmit Tavşantepe ve Kandıra Akçova Mahallesi’ndeki yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti. Tüm sevenleri Seda Meşe için hastane önünde dua ediyor.