Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya










Kandıra Yolu Güzergahı Değişiyor

Kandıra’ya ulaşım alanında büyük rahatlama geliyor.Projede Kandıra F Tipi Cezaevi bölgesinde Kandıra yolunun güzergahı değişecek.

Kandıra'ya ulaşım alanında büyük





Kandıra’ya ulaşım alanında büyük rahatlama geliyor.Projede Kandıra F Tipi Cezaevi bölgesinde Kandıra yolunun güzergahı değişecek.

CEZAEVİNDE GÜZERGAH DEĞİŞTİ

İzmit ve Kandıra arasında sürekli trafik kazaları ile anılan kandıra yolu duble yol haline getirilecek. Karayolları tarafından projelendirilen yol Kandıra F Tipi cezaevinin önünden geçmeyecek. Burada yapılan düzenleme ile yol cezaevinin doğusundan geçecek. Güzergah değişikliği dışında projede yolun keskin olan virajları da düzeltildi. Virajlardaki değişimle birlikte yolda önemli değişimler yapıldı. Virajlardaki değişimler ve güzergah değişimindeki kamulaştırmaları Karayolları yapacak.

KUZEY MARMARA OTOYOLU

Kandıra Duble yolu projesi ihalesi kapsamına alınan TEM Otoyolu üzerindeki Üniversite kavşağı da büyütülecek. Üniversiteye çıkış veren Kavşakta genişleme yapılacak ve yeni yapılacak olan Kuzey Marmara Otoyolundan kavşağa bağlantı kurulacak. Daha önceki projelerde Kuzey Otobanı üzerinde yeni bir kavşak yapılması planlanmıştı. Ancak Üniversite kavşağı ve yeni kavşağın yakın olması nedeniyle Kuzey Otoyolu kavşağı Üniversite kavşağına bağlandı.