Başkan Ölmez’den Öğrencilere Destek

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla bugün itibariyle tüm okullarımızda binlerce öğrencimiz ders başı yaptı.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla bugün itibariyle tüm okullarımızda binlerce öğrencimiz ders başı yaptı.

Büyük heyecanla yeni eğitim yılına başlayan öğrencilerimizin heyecanını gerçekleştirdiği destek ziyaretleriyle Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez paylaştı.
Kandıra Bozburun İlköğretim Okuluna ilk gün ziyaretinde bulunan başkan Ölmez, okula yeni başlayan miniklerin heyecanına ortak olurken, eğitim ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeleriyle de ilk gün heyecanı yaşayan öğrencilerimizin yüzünü güldürdü.

Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Özaydın ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Kandıra Belediyesi’nin eğitim alanındaki desteklerine değinen Başkan Ölmez; “Yeni eğitim yılında çocuklarımıza sadece akademik başarılar değil, aynı zamanda sağlıklı, mutlu ve dengeli bir yaşam sunma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Sözlerine “Eğitim bir toplumun en güçlü temelidir ve bizler bu temeli güçlendirmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde devam eden Başkan Ölmez, “Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize, hep birlikte, umut dolu, başarılarla dolu ve sağlıkla geçecek bir eğitim yılı diliyorum. Bu yıl çocuklarımızın hayatında yeni başlangıçların ve başarıların yılı olsun. Yüreğinizdeki umut ve sevgi her zaman en büyük motivasyon kaynağınız olsun” dileklerinde bulundu.

Başkanın ziyareti ile sevinen öğrencilerin ilk eğitim günü heyecanları kendilerine sunulan hediyelerden dolayı da büyük mutluluk yaşadıkları güzel anılar olarak hayat boyu hatırlayacakları bir güne dönüştü.

Exit mobile version