Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programına Büyük İlgi

Kandıra Belediyesi , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için büyük bir program hazırladı.

Kandıra Belediyesi , 8

Kandıra Belediyesi , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için büyük bir program hazırladı.

Sunucu İkbal Gürpınar’ın sunumuyla gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konferansta “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konuları anlatıldı.

Kandıra Belediyesi toplumu bilgilendiren konu ve konuklarıyla programlarına devam ediyor.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü için büyük bir organizasyon düzenleyen Belediye ekipleri, sunucu İkbal Gürpınar’ın katıldığı Mutlu Kadın, Mutlu Toplum konferansıyla vatandaşlardan beğeni topladı. 

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken programda yaptığı konuşmada “İnsanlık tarihindeki nice örnekleri gibi, ülkemizin kadınları da, tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerimizde daima en ön safta yer aldılar. Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar. Bugün de kadınlarımız, Türkiye’nin demokrasi, kalkınma ve özgürlük mücadelesine damgalarını vuruyorlar. 15 Temmuz gecesi kadınlarımızın gösterdiği fedakarlıklar ve cesaret, asla unutulmayacak bir görüntü olarak tarihimize geçmiştir” dedi.