Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı Deniz Sezonuna Hazırlanıyor

Kocaeli’de Kandıra sahillerinde kadınların kullanımı için hazırlanan Miço Koyu, Büyükşehir Park Bahçeler ekibi tarafından deniz sezonuna hazır …

Kocaeli’de Kandıra sahillerinde kadınların

Kocaeli’de Kandıra sahillerinde kadınların kullanımı için hazırlanan Miço Koyu, Büyükşehir Park Bahçeler ekibi tarafından deniz sezonuna hazır …

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sadece kadınların kullanımı için hazırlanan ve Kandıra’nın güzide tatil yerlerinden Kerpe’de bulunan Miço Koyu, deniz sezonu için pırıl pırıl bir hale getiriliyor.

Kandıra Kerpe’de bulunan Miço Koyu Kadınlar Plajı, kadınların rahat bir şekilde yüzüp eğlenebileceği bir plaj olarak hizmet veriyor.

Miço Koyu Plajı’nda temizlik ve diğer tüm hizmetlerde Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi personeli 6 kadın hizmet veriyor. Sezon öncesi temizlik çalışmalarına 7 erkek personel de katılıyor.

Kandıra ilçesinin en güzel ve özel plajlarından biri olan Miço Koyu’nda 200 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğinde sahil kısmı var. Tuvalet, otopark, bisiklet park alanı, gölgelik, soyunma kabini, cankurtaran ve sağlık hizmetleri, duş alma ve güneşlenme alanları, güvenli denize girme sahası, plaj temizlik hizmetleri olan Miço Koyu Kadınlar Plajı’nda engelli vatandaşlara yönelik de hizmetler veriliyor.