Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çarşı Mahallesi Muhtarı Ali Çıkrıkçı Oğlunu Evlendirdi

Kandıra Çarşı Mahallesi Muhtarı Ali Çıkrıkçı oğlu Hakan Çıkrıkçı’ya İzmit’ten gelin aldı

Kandıra Çarşı Mahallesi Muhtarı

Kandıra`nın tanınmış simalarından, Çarşı Mahallesi Muhtarı Ali Çıkrıkçı ile Serpil Çıkrıkçı`nın yakışıklı oğulları Hakan Çıkrıkçı, aslen Kandıralı olan ve İzmit Tavşantepe`de ikamet eden Sevimser-Necmi Bayrak çiftinin güzel kızları Hanife Bayrak`la dünya evine girdi. Genç çiftin düğünü İzmit Doğu Kışla Parkı`nda yapılan kına gecesiyle başladı, Kandıra Turan Güneş Kültür Sitesi`nde devam etti.

7 ŞAHİTLİ NİKAH
Mutlu çiftin dans ederek başladıkları güzel gece nikah töreniyle devam etti. Nikahta çiftin şahitliklerini Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Günay, Kandıra Akdurak Mahallesi eski Muhtarı Gazanfer Evin, Neslihan Tekvücut, Burcu Açık, Erdinç Akay ve Hava Ateş yaptı. Genç çiftin nikahını Kandıra Belediyesi nikah memuru Erdoğan Eyidoğan 7 şahidin huzurunda kıydı.

KAZIM DİNÇ VERDİ
Nikah memuru, evlilik cüzdanını genç çifte vermesi için Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç`e takdim etti. Dinç aynı zamanda yeğeni olan Hakan Çıkrıkçı`ya “Yuvayı dişi kuş yapar. Aynı zamanda daha iyi saklayacağına inandığım için gelinimiz Hanife`ye takdim ediyorum” diyerek nikah defterini gelin hanıma verdi. Ercan Kaçar`ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde pisti dolduran davetliler geç saatlere kadar eğlendi.