
Kandıra ışıklarda meydana gelen iki otomobilin çarpıştığı kazada aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti.
Kandıra ışıklarda meydana gelen iki otomobilin çarpıştığı kazada aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti.
IŞIK İHLALİ SONUCU
Kandıra ışıklardan Kaynarca istikametine gitmekte olan Kenan Şimşek yönetimindeki 41 N 4670 plakalı otomobil ile Kefken istikametinden İzmit istikametine gitmekte olan Ahmet Kardeş yönetimindeki 54 PA 636 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 41 N 4670 plakalı araç savrularak yoldan çıkarken, Kaynarca yoluna kadar 100 Mt fırlayarak bariyerlere çarparak durabildi.
YOL KENARINA SAVRULDU
54 PA 636 plakalı diğer araç ise çarpmanın etkisiyle yoldan çıkarak yol kenarında bulunan SEDAŞ’A ait beton trafoya çarparak durabildi. Kaza sonucu 54 PA 636 plakalı araç şoförü Ahmet Kardeş kaldırıldığı Kandıra Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aynı araç içinde bulunan eşi Zeliha Kardeş ağır yaralı olarak özel Yalova Hastanesine sevk edildi. Oğlu Okan Kardeş ise çeşitli yerlerinden yaralanarak Kocaeli Devlet hastanesine gönderildi.
Özel Yalova Hastanesine sevk edilen Zeliha Kardeşten akşam saatlerinde kötü haber geldi. Zeliha Kardeş’te hayatını kaybetti.