Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra AK Parti Ankara’ya Çıkarma Yaptı

Ak Parti Kandıra İlçe Teşkilatı TBMM’de haftalık olağan yapılan AK Parti Grup toplantısına katılmasının ardından milletvekillerini ziyaret etti.

Ak Parti Kandıra İlçe

Ak Parti Kandıra İlçe Teşkilatı TBMM’de haftalık olağan yapılan AK Parti Grup toplantısına katılmasının ardından milletvekillerini ziyaret etti.

Kandıra Ak Parti Teşkilatı Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millte Meclisindeki çalışmaları yakından gördü. Kandıra AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve ilçe yönetimi, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti ilçe Gençlik kolları Başkanı Murat Ölmez ve yönetimi Ankara’ya giderek, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Kocaelili milletvekillerinin ziyaret etti.

AK PARTİ GRUP TOPLANTISINI İZLEDİLER
AK Parti grup toplantısına da katılan heyet, grup toplantısının ardından Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Zeki Aygün, M.Ali Okur ve İlyas Şeker’le de görüştü. Meclisteki görüşmelerin ardından Kandıra Ak Parti ilçe Teşkilatı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün´ü makamında ziyaret ederek öğle yemeğini birlikte yedil. Ziyarette konuşan Bakan Ergün, teşkilatların önemine değinerek, Ak Parti´nin artan başarısının teşkilatların başarısı olduğunu 11 yıldır her alanda yapılan yatırımlarla bunun en iyi örneklerini gördüklerini söyledi.

BAKAN ERGÜN’E KANDIRA BEZİ
Bakan Ergün, Bundan sonra da ´Durmak Yok Yola Devam´ sloganı ile teşkilatın çalışmalarının daha da artan bir şekilde devam etmesi konusunda tavsiyelerde bulundu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’e Meşhur Kandıra Bezini hediye eden Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk bizi en iyi şekilde ağırlayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’e Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker,Zeki Aygün, M.Ali Okur’ a teşekkür ederek Ankara temaslarını tamamladı.