Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya










Kandıra Meslek Yüksek Okulu 19.Dönem Mezunlarını Verdi

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kandıra Meslek Yüksek Okulu 19. Dönem mezunlarını verdi. 584 öğrenci mezun edildiği mezuniyet töreninde öğrenciler ve velileri büyük gurur yaşarken yeni müdür Anlıaçık tarafından 4 yıllık üniversite müjdesi de verildi.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kandıra





Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kandıra Meslek Yüksek Okulu 19. Dönem mezunlarını verdi. 584 öğrenci mezun edildiği mezuniyet töreninde öğrenciler ve velileri büyük gurur yaşarken yeni müdür Anlıaçık tarafından 4 yıllık üniversite müjdesi de verildi.

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu 19. dönem mezunlarını verdi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen görkemli ve renkli geçen kep törenine Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr Bekir Çakır,  Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Ateş, Okul müdürü Doç. Dr. Ümit Anlıaçık, Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Emniyet Müdürü Ali Çalışkan, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Öğrencilere ve ailelerine yönelik bir konuşma yapan Kandıra Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Ümit Anlıaçık, ”Okula müdür olarak göreve başladığım böyle anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan büyük onur duydum.  Okuldan mezun olduğunuz bugün mutlu bir gün. Bize emanet ettiğiniz yavrularınız bu gün sizlere geri veriyoruz. Okul boyunca zorluklara karşılaşmış olabilirsiniz fakat hayatınız boyunca doğruluktan ve bilimin gösterdiği yoldan ayrılmayın” diyerek başladığı konuşmasına Kandıra’ya 4 yıllık Üniversite kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini ve 4 yıllık eğitim veren Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunun öğrenci alarak çok yakında eğitim öğretime başlayacağı müjdesini verdi.

FEDAKARLIK SIRASI ÖĞRENCİLERDE

Ardından kürsüye gelerek yüksek okul ve öğrenci yetiştirmenin önemine değinen Kandıra Belediye Başkanı Sadi Ateş, öğrenci velilerine yönelik yaptığı hoş geldin konuşmasında, ” Her eğitim kurumumuz ülkemize ve milletimize artı bir değer katmaktadır. Ne kadar mezun verir ve mezun ettiğimiz çocuklarımız ne kadar iyi ve kalifiye olarak yetiştirirsek bu katkının çok daha fazla olması kaçınılmazdır Bu gün mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi. Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan Erdoğan da yaptığı konuşmada yeni bir hayata başlayan öğrenci ve ailelerini tebrik ederken, ” Mezuniyet törenleri hem sevinç hem de hüznün bir arada yaşandığı törenlerdir. Tüm mezun olan öğrencilerimizin yeni hayatlarında sevdikleri, arzuladıkları mesleği icra etmelerini diliyor, öğrencilerimizin başarısında rol teşekkür ediyorum dedi.Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr Bekir Çakır tarafından yapılan konuşmada ise iki yıl boyunca aile, hocalar ve devletin fedakarlık yaparak okutulduğu vurgusu yapılırken, artık fedakarlık yapma zamanının mezun olan öğrencilerde olduğu ve ülkenin hizmet beklediği ifade edildi. 

ŞİMDİYE KADAR 8 BİN 797 MEZUN

Konuşmaların ardından mezun olan öğrenciler coşkularını keplerini havaya fırlatarak doyasıya yaşadılar. 1995-1996 yılında 40 öğrenci ile eğitime başlayan okulda bu yıl 2539 öğrenci eğitim gördü ve bu öğrencilerin 584’ü mezun oldu. Dört ayrı branşta eğitim veren okuldan şimdiye kadar 8 bin 797 öğrenci mezun oldu.  Banka ve Sigortacılık Bölümü öğrencisi Süleyman Ulus okul birincisi olurken, Esma Harbi 2., Ramazan Yavuz ise 3. oldu.

Bölüm birincileri listesi:

Banka ve Sigortacılık

1- Süleyman Ulus

2- Merve Özkan

3- Buğra Aslan

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

1- Öznur Topçu

2- Bahar Mıhçı

3- Kadriye Kıdıl

İşletme Yönetimi

1- Esma Harbi

2- Ramazan Yavuz

3- Büşra Çoban

Tekstil Teknoloji 

1- Beril Sakarya

2- Ebru Öztürk

3- Melike Aknan