Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya










Sevgi Mağazası İhtiyaç Sahiplerini Bekliyor

Kandıra Belediyesi Sevgi Evi Mağazası hazırlanan kışlık giyim malzemeleriyle ihtiyaç sahiplerini bekliyor.

Kandıra Belediyesi Sevgi Evi





Kandıra Belediyesi Sevgi Evi Mağazası hazırlanan kışlık giyim malzemeleriyle ihtiyaç sahiplerini bekliyor. Turan Güneş Kültür Merkezinde Sevgi Mağazası vatandaşlara yardım elini uzatmayı sürdürüyor.

İhtiyaç sahiplerinin ayakkabıdan monta, oyuncaktan çoraba ve gelinliğe kadar birçok eşyayı alışveriş yapar gibi dolaşarak, hiçbir ücret ödemeden alabileceği Kandıra Belediyesi Sevgi Mağazası hizmetlerine devam ediyor.

Kandıra’da sosyal yardımlaşma anlayışına yeni bir soluk getiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Sevgi Mağazası’na gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, mağazamızdan gerek duydukları eşyaları hiçbir ücret ödemeden alabiliyor; beyaz eşya, mobilya gibi taşınamaz eşyaların ulaşımının Kandıra Belediyesince sağlandığını belirtti.

BAŞKAN KÖKEN: “SOSYAL YARDIM MAĞAZAMIZ İLE SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDUK”

Belediye olarak bu önemli sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyecilik sadece bir şehrin cadde, sokak ve imar işleriyle ilgilenmek değildir. Çünkü bir şehrin çehresinin mükemmelliği kadar, o şehirde yaşayan insanların sosyal açıdan huzurlu ve mutlu olmaları da bizim sorumluluğumuzun bir parçası olmalıdır şeklinde sözlerini sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimizi Belediyemizin Sevgi Mağazasına bekliyoruz dedi.

SİZDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KULLANMADIĞINIZ GİYSİLERİNİZİ ULAŞTIRABİLİRSİNİZ

Kandıra Belediyesi Sevgi Mağazasındaki pantolon,etek,ceket,gömlek,palto, mont, elbise,tişört,kazak,hırka,bluz,eşofman,çizme,bot, ayakkabı ve çocuk kıyafetleri olarak hazırlanan giyim eşyaları Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından  ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

Öte yandan kullanılabilir durumdaki giysilerini ihtiyacı olanlara ulaştırmak isteyen vatandaşlar için teslimat şartlarına uygun olarak hazırlanmış giysiler Turan Güneş Kültür Merkezinde bulunan Sevgi Mağazasına ulaştırılabilir.