KALİMDER’den Bu Sene Çifte Kutlama

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği’nin her yıl organize ettiği “Geleneksel Pilav Günü” Etkinliği’nin 19.su bu sene 31 Ağustos Cumartesi günü, önce saat 15:00 – 17:00 arasında Kandıra Namazgah Mesire Alanında, sonrasında ise 19:00 - 00:00 saatlari arası Patagonya World Camprail’de Halil Sezai konseri ile gerçekleştirilecek.

19. PİLAV GÜNÜ BU SENE ÖNCE NAMAZGAH’TA, AKŞAM İSE PATAGONYA’DA

Başkan Sertaç Tugay; “KALİMDER olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve bu sene 19.sunu tertiplediğimiz Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Pilav Günü etkinliğimiz, 31 Ağustos Cumartesi günü, önce saat 15:00 – 17:00 arası Kandıra Namazgah mesire alanında, sonrasında ise 19:00 – 00:00 arası Patagonya World Camprail’de gerçekleşecek olan yemekli Halil Sezai konseri ile taçlandırılacak.

Okulumuz sıralarından bu güne kadar mezun olmuş, Türkiye’nin ve hatta Dünya’nın farklı noktalarında yaşamlarını sürdüren mezunlarımız ile öğretmenlerimizi, pilav günü etkinliklerimizde bir araya getirerek, özlem gidermeleri ve eski anılarını tazelemeleri bizleri oldukça mutlu ediyor. Gündüz ilk olarak 15:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Pilav günü etkinliğinde, öğretmenlerimize ve okulumuz için emeği geçenlere, ve de okulumuzdan mezun olup şu an önemli kademelerde görevler yapan mezun öğrencilerimize plaket takdimi ve konuşmalar ile sürecek. Sonrasında ise, saat 19:00 – 00:00 saatleri arasında Patagonya World Camprail Seyrek’te gerçekleşecek olan yemekli Halil Sezai konseri ile doyasıya bir eğlence ile geceyi sonlandıracağız” dedi.

BAŞKAN TUGAY’DAN AÇIK DAVET
“Bu yıl 19.sunu gerçekleştireceğimiz Pilav Günü etkinliklerimize, dönemin Kandıra Orta Okulu’ndan mezun olan kıymetli büyüklerimizi, Kandıra Lisesi mezunlarımızı, bugüne kadar okullarımızda görev yapan tüm öğretmenlerimizi, memurlarımızı ve okulumuzun emekçileri olan çalışanlarımızı bekliyoruz” dedi.

Exit mobile version