Kandıra Belediyesi Hazır Beton ve İnşaat Malzemesi Alımı Yapılacak

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 18 kalem inşaat malzemesi ve 2 kalem hazır beton alımı için açık ihale usulüyle ihaleye çıkıyor.

Kandıra Belediyesi’nden İnşaat Malzemesi ve Hazır Beton Alımı İçin Yeni İhale

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 18 kalem inşaat malzemesi ve 2 kalem hazır beton alımı için açık ihale usulüyle ihaleye çıkıyor. İhaleye katılım ve teklif verme süreci, sadece EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden gerçekleştirilecek.

İhale Kayıt Numarası (İKN): 2025/1084046
İhale Tarihi: 19 Ağustos 2025 – Saat 10:30
İhale Yeri: Kandıra Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Toplantı Odası

İhale Konusu: İnşaat Malzemesi ve Hazır Beton Alımı
Niteliği: 18 kalem inşaat malzemesi, 2 kalem hazır beton
Teslim Yeri: İnşaat malzemeleri Ağva İstanbul Caddesi Garaj Amirliğine, hazır beton ise Kandıra sınırları içerisindeki muhtelif yerlere teslim edilecek.
Teslim Süresi: İdarenin belirleyeceği yerlere, 2 gün içinde peyderpey ulaştırılacak.

İhale dokümanı EKAP üzerinden ücretsiz olarak görüntülenebilir ve e-imza kullanılarak indirilebilir. Ancak teklif verecek firmaların mutlaka dokümanı indirip e-teklif hazırlamaları gerekmektedir.

İsteklilerden Aranan Belgeler:

Son Teklif Verme Tarihi: 19 Ağustos 2025 saat 10:30’dur.
Teklif Geçerlilik Süresi: 30 takvim günü
Başlama Tarihi: Sözleşme tarihi itibariyle başlanacaktır.

Exit mobile version