Kandıra Gençlerbirliği’nde Fahri Denli Dönemi Başlıyor
Kandıra Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevine tecrübeli futbol adamı Fahri Denli’yi getirdi. Yeni hocanın yönetiminde takım, Pazartesi günü topbaşı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.
Fahri Denli’nin Futbol ve Teknik Direktörlük Kariyeri
Futbolculuk döneminde Gölcükspor, Darıca, Bandırma, Körfezspor ve Ankara Demirspor formalarını giyen Fahri Denli, 10 kez de genç milli takım formasını terletti. Teknik direktörlük kariyerinde ise Değirmendere, Körfezspor, Tavşancıl, Hereke Yıldız, Gebzespor ve Dilovasıspor gibi kulüplerde görev aldı.
Yeni Transferler Dikkat Çekiyor
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren Kandıra Gençlerbirliği, dış transferde önemli isimlerle anlaşmaya vardı. Derincespor’dan Birbey Özbal (forvet) ve Emirhan Subaşı (stoper), Trabzonspor altyapısından yetişen ve Samsunspor patenti bulunan Beratcan Altınova (santrafor) ile Bağdatspor’dan kadroya dahil oldu. Ayrıca Körfez İlçe Birlik’ten Burak Gedik (orta saha), Mete Onay ve Baran Uğurel, Tahta Gülük da transfer edilen isimler arasında yer aldı.
Kulüpten yapılan açıklamada transfer çalışmalarının devam ettiği, yeni takviyelerin önümüzdeki günlerde duyurulacağı bildirildi.

