Kandıra MYO Akademisyenleri Hazırladı: “Marka Şehir Kandıra” Projesi Masada

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim üyeleri, ilçenin potansiyelini artırmak amacıyla hazırladıkları “Marka Şehir Kandıra” projesini Belediye Başkanı Erol Ölmez’e sundular.

KANDIRA İÇİN DEV VİZYON! ÜNİVERSİTE VE BELEDİYE “MARKA ŞEHİR” İÇİN BULUŞTU

GÜNCEL / EĞİTİM | 9 Şubat 2026

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim üyeleri, ilçenin potansiyelini artırmak amacıyla hazırladıkları “Marka Şehir Kandıra” projesini Belediye Başkanı Erol Ölmez’e sundular.

İlçenin turizmden tarıma, ekonomiden kültürel mirasa kadar birçok alanda ön plana çıkarılmasını hedefleyen proje için Kocaeli Üniversitesi’nden gelen akademisyen heyeti, Başkan Erol Ölmez’i makamında ziyaret etti. Bilimsel veriler ve saha araştırmaları ışığında hazırlanan kapsamlı rapor, Kandıra’nın gelecekteki vizyonuna ışık tutuyor.

BAŞKAN ÖLMEZ: “DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sunumu büyük bir dikkatle takip eden Başkan Erol Ölmez, üniversitenin bu katkısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek akademisyenlere teşekkür etti. Ölmez, projeye dair şu ifadeleri kullandı:

“Üniversitemizin kıymetli hocalarıyla Kandıra’mızın geleceğini planlıyoruz. Her adımda daha yaşanabilir, modern ve marka değeri yüksek bir şehir inşa etmek için çalışıyoruz. Bilimin rehberliğinde hazırlanan bu proje, yol haritamızda bizlere büyük katkı sunacak.”

ÜNİVERSİTE-BELEDİYE EL ELE

Ziyarette, yerel yönetimin dinamizmi ile akademik bilginin birleşmesinin Kandıra için büyük bir şans olduğu vurgulandı. Marka şehir çalışmaları kapsamında önümüzdeki süreçte ortak projelerin hayata geçirilmesi ve ilçenin tanıtım faaliyetlerine hız verilmesi bekleniyor.

Ziyaret, sunumun ardından karşılıklı fikir alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Exit mobile version