Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KANDIRA SAHİLLERİ DOLDU TAŞTI

Bugün Kandıra sahillerinde beklenen oldu. 35 dereceyi geçen hava sıcaklığının etkisiyle, Kandıra sahillerinde adım atacak yer kalmadı.

Bugün Kandıra sahillerinde beklenen

Bugün Kandıra sahillerinde beklenen oldu. 35 dereceyi geçen hava sıcaklığının etkisiyle, Kandıra sahillerinde adım atacak yer kalmadı.

Cuma akşamından itibaren insanlar akın akın sahillerine yöneldi. Pek çok aile kamp kurarak veya bölgedeki pansiyonlarda konaklayarak hafta sonunu bölgede geçirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra plaj bölgelerine doğrudan ulaşımı sağlayan 800 numaralı otobüs hatları da devreye girince, günü birlikçiler de sahillere akın ettiler.

İLGİ ÇOK FAZLA

Özellikle Kerpe, Kumcağız ve Cebeci bölgelerindeki mavi bayraklı plajlarda adım atacak yer kalmadı.

Plajlarda şezlong, şemsiye olmasına rağmen pek çok kişi bu hizmetleri para karşılığında almak istemedi. Bir şezlong ve bir şemsiyeden oluşan takım için 20 TL ödemek gerekiyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin cankurtaran ekipleri de görev başındaydı. En az 500 metrelik aralıklarla cankurtaran ekiplerinin görev yaptıkları görüldü.

PAZAR GÜNÜ DAHA FAZLA YOĞUNLUK BEKLENİYOR

Kandıra sahillerinde pazar günü de benzer görüntülerin yaşanması bekleniyor. Meteoroloji’ye göre, hava çok sıcak olacak. Özellikle Kandıra yolunda trafik denetimlerine ağırlık verilmesi isteniyor. Kandıra sahillerindeki esnaflar da pandemi önlemleri nedeniyle kaybettikleri zamanın adeta acısını çıkartıyorlar.

SOSYAL MESAFE YOK, HERKES MASKE KULLANMIYOR

Bu arada çok kalabalık olan plaj bölgelerinde maske ve sosyal mesafe kurallarına yeterince uyulmadığı görüldü. Ancak uzmanlar, özellikle denizde korona virüs bulaşma riskinin düşük oluşuna dikkat çekiyor.