Kandıra, Turizmde Bölgenin Gözbebeği Olacak

Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliği Genel Kurulu olağan toplantısı için bir araya geldi.

Kandıra, Turizmde Bölgenin Gözbebeği Olacak

Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliği Genel Kurulu olağan toplantısı Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in başkanlığında Kandıra’nın incisi Kerpe’de gerçekleştirildi. 

Toplantıda 696 sayılı kanun hükmündeki kararname ile birlikte istihdam edilecek personelle ilgili gerekli olan şirket kurulması yönünde karar alındı. 2017 yılı kesin hesapları görüşülüp başkan vekili ve katip üyelerle bütçe komisyonu belirlenip en kısa sürede ilçe merkezinde bir turizm ofisi açılması yönündeki görüşler karara bağlandı.

Yapılan toplantıda Kandıra’daki turizm faaliyetleri ve ilçedeki turistik alanların daha geniş kitlelere duyurulması yönünde çalışmaların hızlandırılması  konuları  görüşüldü.

KÖKEN ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Toplantıda birlik üyelerinin görüş ve önerilerini dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Turizmin her çeşidiyle  potansiyeli yüksek ve bu yönüyle her geçen gün gelişme kaydeden bir ilçeye sahibiz. Kandıramızda bugüne kadar yaptığımız turizmi geliştirme ve düzenleme çalışmaları belli bir noktaya kadar geldi. İlçemiz kısa bir süre sonra bölgemizin gözde mekanları arasında yer alıp, cazibe merkezi olacaktır. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi. 

Exit mobile version