Kandıra’da 19 Mayıs Voleybol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Voleybol Turnuvası büyük heyecana sahne oldu.

Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Voleybol Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. İki hafta boyunca süren kıran kırana mücadelelerin ardından turnuvanın şampiyonu Gençlik ve Spor takımı oldu.
Kandıra’da 19 Mayıs Voleybol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Gençlik ve Spor takımı turnuvanın şampiyonu oldu

Final müsabakasında Gençlik ve Spor ile Güzel Harita takımları karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi kazanan Gençlik ve Spor takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara, turnuvanın en centilmen takımına ve müsabakalarda görev yapan hakemlere kupa ve madalyaları İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Lütfi Yaran ile ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Turnuvada dereceye giren takımlar belli oldu

Turnuvada Gençlik ve Spor takımı birinci olurken, Güzel Harita ikinci, Safalı üçüncü ve Çarşı Lokantası dördüncü sırada yer aldı.

Öte yandan turnuvanın en centilmen takımı ödülünü ise Gezgirler takımı aldı.

Yetkililer, organizasyona katılım sağlayan tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederek sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Exit mobile version