Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da Fener Şenliği

Türk Hava Kurumu Kandıra Şubesi’nin organize ettiği fener şenliğine bu yıl da katılım oldukça yoğundu.

Türk Hava Kurumu Kandıra

Türk Hava Kurumu Kandıra Şubesi’nin organize ettiği fener şenliğine bu yıl da katılım oldukça yoğundu. Kandıra Belediyesinin destekte bulunduğu, Binlerce fenerin aynı anda gökyüzüne bırakılması güzel bir görüntü oluşturdu ve gece aydınlandı.

Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin proje dersleri kapsamında ve Kandıra Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen fener şenliği Türk Hava Kurumu Kandıra Şubesi tarafından organize edildi. Akşam saatlerinde Namazgah Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleşen fener şenliğine ilgi oldukça yoğundu. Öğrenciler ve Kandıra Halkı anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekilmeyi ihmal etmediler.. Türk Hava Kurumu  ve öğrenciler, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e verdiği destekten ötürü teşekkürlerini sundular.

Fener şenliği programı üniversite öğrencileri ve Türk Hava Kurumu Genç Kanatlar grubu tarafından ilçe halkına  1071 fener  dağıtıldı . Fener alan yüzlerce vatandaş aynı anda fenerleri yakarak gökyüzüne bıraktılar. yüzlerce fenerin bırakılması güzel bir görüntünün olaşmasına neden oldu.. Sonra şenliğe katılanlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.