Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da Jandarmayla Çatışma Kanlı Bitti

Kerpe Jandarma ekipleri, Kandıra sahillerinde sabah karanlığında devriye gezerken şüpheli 4 kişiyi takibe aldı. Araç çalmak isteyen şüpheliler jandarma ekiplerinin ‘dur’ ihtarına ateşle karşılık verince çatışma çıktı.

Kerpe Jandarma ekipleri, Kandıra

Kerpe Jandarma ekipleri sabah karanlığında Kumcağız Deta Sitesi çevresinde devriye gezerken şüpheli hareketleriyle dikkat çeken 4 kişiyi takibe aldı. Araç çaldıkları gözlenen 4 hırsız zanlısı jandarma ekiplerinin ‘dur’ ihtarına ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Araçla kaçmaya çalışan şüpheliler Kumcağız Kerpe arasındaki yoldan ormanlık alana girdi. Şüphelilerin kaçtığı araç jandarma ekiplerince orman içersinde sıkıştırıldı. Şüpheliler araçtan inip yaya olarak kaçmaya başladı. İzini kaybettirmek için ormana giren 4 kişi, jandarma arasında yaşanan kovalamaca nefes kesti.

DUR İHTARINA UYMADILAR
Jandarma ekipleri bir kişiyi etkisiz hale getirerek yakalarken 3 kişi ise kaçmayı başardı. Şüpheliler, jandarmanın “dur” ihtarına uymayıp ateşle karşılık verdi. Çıkan çatışmada, bir şüpheli bacağından yaralandı. Bir kişi silahı ile birlikte yakalanırken diğer üç kişi kaçmayı başardı. Göz altına alınan E.Ş.`nin ‘adam öldürmeye teşebbüs, nitelikli yağma ve hırsızlık` suçlarından arandığı öğrenildi.

3 ŞÜPHELİ KAÇTI
İstanbul Pendik`den Kandıra sahillerine hırsızlık için gelen 4 kişi bu sefer jandarmanın engeline takıldı. Şüphelilerin jandarma ile girdikleri çatışmada kullanılan kiralık 35 U 2487 plakalı araç ile 9 mm çapında tabanca ve tabancalara ait mermi; çatışmada kullanılan 3 boş kovan ele geçirildi. Kumcağız Kerpe arasında izlerini kaybettiren biri yaralı 3 şüpheliyi her yerde arayan jandarma ekipleri çok geçmeden kaçakları yakaladı. Tutuklanan 3 kişi de ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Şahısların adlileye sevk edileceği öğrenildi.