Kandıra’da YRP’nin İsrail Karşıtı İmza Kampanyasına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kandıra İlçe Başkanlığı, İsrail'in Filistin'deki katliamlarına dikkat çekmek ve Türkiye'nin daha sert adımlar atmasını talep etmek amacıyla Kandıra Çarşamba Pazarı önünde imza standı açtı.

YRP KANDIRA’DAN İSRAİL’E KARŞI İMZA KAMPANYASI: “KÜRECİK VE BTC KAPATILSIN!”

SİYASET / GÜNCEL | 29 Nisan 2026

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kandıra İlçe Başkanlığı, İsrail’in Filistin’deki katliamlarına dikkat çekmek ve Türkiye’nin daha sert adımlar atmasını talep etmek amacıyla Kandıra Çarşamba Pazarı önünde imza standı açtı. YRP Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek’in de bizzat katıldığı “Millî İrade İmza Kampanyası” vatandaşlardan yoğun destek gördü.

İlçe Başkanı Levent Gödek ve parti teşkilatının hazır bulunduğu stantta, pazar alışverişine çıkan vatandaşlara kampanyanın amacı anlatıldı. İsrail’in gerçekleştirdiği zulüm karşısında sessiz kalınmaması gerektiğini belirten YRP teşkilatı, hükümete kararlı ve caydırıcı adımlar atması yönünde çağrıda bulundu.

İKİ KRİTİK TALEP: KÜRECİK VE BTC KAPATILSIN

İmza kampanyasında özellikle iki stratejik noktanın altı çizildi. Vatandaşların imzasına sunulan metinde, “Kürecik Radar Üssü Kapatılsın! İsrail Kör Olsun!” ve “Bakü Tiflis Ceyhan Boru Hattı Kapatılsın! İsrail’de Hayat Dursun!” sloganları dikkat çekti.

“BEN MİLLÎ İRADEYİM!”

Standı ziyaret eden ve imza atan vatandaşların desteklediği bildiri metninde şu ifadelere yer verildi:

“Ben; milletimizin, İslam coğrafyasının ve mazlumların yanında duran bir vatandaş olarak bu çağrıya destek veriyorum. Ben millî iradeyim! İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği zulüm ve katliamlar karşısında sessiz kalınmaması gerektiğine inanıyorum. Türkiye’nin daha kararlı ve caydırıcı adımlar atması gerektiğini düşünüyorum. Bu kapsamda; Kürecik Radar Üssü’nün kapatılmasını, İsrail’e destek sağlayan unsurların sonlandırılmasını, Bakü Tiflis Ceyhan Boru Hattı üzerinden enerji akışının kesilmesini talep ediyorum. Zulmün karşısında, mazlumun yanında olmak için bu talepleri destekliyorum.”

Kandıra Çarşamba Pazarı girişinde gün boyu devam eden imza kampanyasına, farklı siyasi görüşlerden pek çok vatandaşın da mazlumların yanında olmak adına destek verdiği gözlemlendi. YRP İlçe Başkanı Levent Gödek, kampanyaya destek veren tüm Kandıralılara teşekkür etti.

Exit mobile version