Kandıralı Levent GÖDEK aday adaylığı başvurusunu yaptı

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent GÖDEK, Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kandıralı Levent GÖDEK aday adaylığı başvurusunu yaptı

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kandıra’nın genç ve sevilen esnaflarından Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Levent GÖDEK 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

Levent GÖDEK başvuru için Kandıra’dan sevenleriyle birlikte il başkanlığı binasına geldi. GÖDEK şunları söyledi; 

“Aralık 2019’dan beri ilçe başkanlığını yürüttüğüm bu siyaset kurumunda, bayrağı daha ileriye ve daha başarılı şekilde taşıyabilmek, milli görüş davamıza her daim sahip çıkarak, Allah’ın izni ile ülkemiz ve memleketimiz adına hayırlı ve başarılı işlere imza atabilmek için bu göreve talip oldum. 

Hak yolda mücadeleye bu kutlu davanın bir neferi ve vekili olarak devam etme kararı aldık.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyerek Kocaeli Yeniden Refah Partimizin çatısı altından milletvekili aday adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Rabbim utandırmasın” dedi.

Levent GÖDEK’in başvurusu için Kandıra’dan destek olmak için Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ballar Muhtarı Yüksel HOROS, Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, Kurtyeri Muhtarı Hasan Bahadıroğlu, Cebeci Muhtarı Engin Çelik, Akçabeyli Muhtarı Savaş Kesikbaş, Aydınlık Muhtarı İsmail Balaban,Kandıra S.S 49 nolu Kerpe-Kefken Minibüs Kooperatifi Başkanı Yüksel Sağlam, Kandıra’nın tanınmış işadamlarından Ramazan Daş, Kerim Cebeci, İsmail Hakkı Buruş, İsmet Sağlam,Emre Demirci ve GÖDEK Ailesi’nin üyeleri başvuru salonunda hazır bulundu.



















Exit mobile version