23 Mart 2025 akşam saatlerinde TEM Otoyolu’nun Kirazlıyalı mevkiinde iki otomobil ve bir motosikletin karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, motosiklet sürücüsü olan 45 yaşındaki Volkan Cansever ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Cansever, hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
KURTARILAMADI
Kandıra’nın tanınmış ailelerinden Cansever ailesinin ferdi olan Volkan Cansever’in durumu ciddiyetini koruyordu. Hastanede günlerdir süren yaşam mücadelesi, ne yazık ki bugün sabaha karşı sona erdi. Doktorların tüm çabalarına rağmen Cansever kurtarılamadı.
KANDIRA’NIN SEVİLEN İSMİYDİ
Volkan Cansever, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ikamet ediyor, iş dünyasında tanınan ve sevilen bir sima olarak biliniyordu. Kandıranın eski esnaflarından Nurten ve merhum Rivan Cansever çiftinin oğlu olan Cansever, aynı zamanda Kandıra’ya büyük katkılar sağlamış bir isimdi. Evli ve 4 çocuk babası olan Volkan Cansever’in ani vefatı, ailesini, yakınlarını ve onu tanıyan herkesi yasa boğdu.