Kıncıllı’da Silahlı Kamp İddiasına Muhtardan Cevap Geldi

Kandıra Kıncıllı Mahallesi Muhtarından basın açıklaması geldi.

Kıncıllı'da Silahlı Kamp İddiasına Muhtardan Cevap Geldi

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in iddialarıyla gündeme gelen, iktidara yakın bazı grupların Türkiye’nin çeşitli illerindeki yasadışı kamplarda silahlı eğitim gördükleri ve bu grupların 2019 başkanlık seçimlerini AK Parti’nin kaybetmesi halinde bir kaos ortamı yaratmaya hazırlandıkları iddiası büyük tartışmalara neden olmuştu.

Bununla birlikte bazı gazete ve yayın kuruluşları konuyla ilgili belge ve fotoğraflara ulaştıklarını iddia ederek, Türkiye’deki sözde 7 kamptan birinin Kandıra Kıncıllı Mahallesi’nde olduğunu öne sürmüştü.

Basın açıklaması yapan muhtar İbrahim Kolay, “Ben köyün muhtarıyım. Mahallemizde silahlı eğitim kampına dair herhangi bir bulgu yoktur. Kıncıllı mahallemiz ve diğer tüm mahallelerimizde  İlçe Jandarma Komutanlığımız tarafından sıklıkla denetim ve kontrollerimiz gerçekleştiriliyor. Basında buna dair haberler ilçemizi rencide edici niteliktedir, Kıncıllı Mahallesi Muhtarı olarak bu iddiaları kabul etmiyorum. Tarımsal faaliyetlerle öne çıkan mahallemiz için atılan bu iftiraları şiddetle kınıyorum”  dedi.

Exit mobile version