LEVENT GÖDEK’TEN ESNAF SOFRASINDA VEFA VE DESTEK MESAJI: “MİRASIN TAKİPÇİSİYİZ”
Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılarak esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.
Programda bir konuşma yapan Gödek, Kandıra şoförler camiasının ve esnaf dünyasının unutulmaz ismi, merhum amcası Ahmet Gödek’in bıraktığı mirasa vurgu yaptı. Kadir Durmuş’un başkanlık yolculuğuna desteklerini ifade eden Levent Gödek, aile olarak Kandıra’ya hizmet etme borçlarını ödeyeceklerini belirtti.

“25 YILLIK BAYRAĞI DİMDİK TAŞIYACAĞIZ”
Amcası Ahmet Gödek’in Kandıra için 25 yıl boyunca büyük bir özveriyle çalıştığını hatırlatan İlçe Başkanı Levent Gödek, şu ifadeleri kullandı:
“Rahmetli Ahmet Gödek amcamızdan yadigar olan bu davada, Kadir Durmuş amcamıza desteğimizi ifade ettik. Amcam bu bayrağı 25 yıl boyunca dimdik taşıdı. Bizler de onun yeğenleri olarak Kandıra’mız için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz.”
KADİR DURMUŞ’A BAŞARI DİLEĞİ
Kocaeli esnafının güçlü temsilcisi Kadir Durmuş ile bir araya gelen Gödek, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Kadir Durmuş başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Esnafımızın güçlü yarınları için her zaman yanındayız,” dedi.






