Oto Fareleri Tutuklandı

İstanbul'dan Kandıra'ya hırsızlık için gelen 6 şahıstan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oto Fareleri Tutuklandı

Kerpe Jandarma ekipleri cumartesi günü nefes kesen bir operasyona imza atmıştı. Alınan bilgilere göre; Kerpe Jandarma ekipleri sabah karanlığında Kumcağız Deta Sitesi çevresinde devriye gezerken şüpheli hareketleriyle dikkat çeken 6 kişiyi takibe aldı. Araç çaldıkları gözlenen 6 hırsız zanlısı jandarma ekiplerinin ‘dur’ ihtarına ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Jandarma ekipleri bir kişiyi etkisiz hale getirerek yakaladı. Şüpheliler, jandarmanın “dur” ihtarına uymayıp ateşle karşılık verdi. Çıkan çatışmada, bir şüpheli bacağından yaralandı. Bir kişi silahı ile birlikte yakalanırken diğer dört kişi kaçmayı başardı.

4 ŞÜPHELİ KAÇTI
İstanbul Pendik`den Kandıra sahillerine hırsızlık için gelen 6 kişi bu sefer jandarmanın engeline takıldı. Şüphelilerin jandarma ile girdikleri çatışmada kullanılan kiralık 35 U 2487 plakalı araç ile 9 mm çapında tabanca ve tabancalara ait mermi; çatışmada kullanılan 3 boş kovan ele geçirildi. Kumcağız Kerpe arasında izlerini kaybettiren biri yaralı 4 şüpheliyi her yerde arayan jandarma ekipleri çok geçmeden kaçakları yakaladı.

3 TUTUKLAMA
Şahıslarla ilgili yapılan detaylı araştırmalar neticesinde, İstanbul ve Kocaeli`de farklı tarihlerde çeşitli lüks oto hırsızlıkları ile çeşitli hırsızlık olaylarına karışmış oldukları ve yakalanan 6 şahsın 9 ayrı suçtan haklarında yakalama kararı olduğu öğrenildi. Yakalanan şahışlar adliyeye sevk edildi. Adlarının Recep D., Murat E., Anıl M. Olduğu öğrenilen şüpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Kandıra F Tipi Cezaevine gönderildi. Erkan Ş., Hüseyin K. ve Metin K. isimli şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Exit mobile version