Vali Yavuz Kandıra Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Vali Seddar Yavuz, Kandıra İlçesi muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Yavuz Kandıra Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Vali Seddar Yavuz, Kandıra İlçesi muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde düzenlenen muhtarlar buluşmasına; Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, il ve ilçe müdürleri, kurum yetkilileri, Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos ve Kandıra ilçe muhtarları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda; Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Tuğba Uğur, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Kavuk “Düzensiz Göç ve Uyum” ve İl Emniyet Müdürlüğünden Komiser Yardımcısı Esra Yılmaz’da “KADES ve UYUMA” projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular. 

Muhtarlarımızdan mahallerindeki ihtiyaç ve sorunlarını dinleyen Vali Seddar Yavuz işlerinde kolaylıklar dileyerek Muhtarlar Günlerini kutladı.

Muhtarlarımıza Başarı Belgesi Verildi

Birçok alanda verdikleri hizmetlerden ötürü Kandıra ilçemizdeki muhtarlarımıza tek tek Başarı Belgelerini ve hediyelerini veren Vali Yavuz, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

















Exit mobile version