Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Belediyesi Marka İle Protokol İmzaladı

Kandıra Belediyesi modern kent vizyonunu gerçekleştirmek, bu yolda atılması gereken adımları belirlemek ve ihtiyaç duyulan planlamayı yapmak amacıyla Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile işbirliği protokolü imzaladı

Kandıra Belediyesi modern kent

Kandıra Belediyesi modern kent vizyonunu gerçekleştirmek, bu yolda atılması gereken adımları belirlemek ve ihtiyaç duyulan planlamayı yapmak amacıyla Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile işbirliği protokolü imzaladı.

Kandıra Belediyesi ve MARKA işbirliğine giderek protokol imzaladı. Toplantı sonrası imzalanan işbirliği protokolü ile Kandıra’ nın modern bir kent olması için gelişim ve iyileştirme stratejilerinin belirlenmesi ve bu stratejilere uygun projeler hazırlanması planlanıyor. Kerpe Verd Otel’de düzenlenen işbirliği protokol toplantısına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MARKA Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut, Karabük Üniversitesi Enerji Sistem Mühendisi Prof. Dr. Durmuş Kaya, belediye müdürleri ve çalışanları ile Marka proje danışmanları katıldı. Düzenlenen protokol üzerine bir açıklama yapan ve işbirliği protokolünün amaçlarını anlatan Marka Genel Sekreteri Akbulut, ‘’ İmar planlarının alt yapısını oluşturmak üzere doğu Marmara kalkınma ajansındaki uzmanlarımız ve dışarıdan alacağımız danışmanlık hizmeti ile Kandıra Belediyemize yardımcı olacağız. Yapılacak bu işbirliği çerçevesinde ilk olarak gelişim ve kentsel iyileştirme projelerini belirleyeceğiz. Bu stratejilere uygun kent modelleri neler olabilir daha sonra kent gelişim senaryoları ve senaryoları ve şemaları oluşturulacak alternatif potansiyel senaryoları ve şemaları çizilecek. Kandıra Belediye Başkanımıza bir rapor şeklinde sunacağız. Kandıra ve bölge için çok faydalı olacağına inanıyorum. Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Kandıra için elinden geleni yapmaya arzulu bir başkanımız var. Bizde kendisine her türlü desteği vermeye hazırız’’ dedi.

KANDIRA İÇİN GÜZEL PROJELER ÜRETMEK İSTİYORUZ

Marka Genel Sekreteri Akbulut’un ardından bir konuşma yapan belediye Başkanı Ünal Köken Kandıra’yı geleceğe taşımak amacıyla yapılması gereken tüm profesyonel adımların tek tek atılmakta olduğuna dikkat çekerek başladığı konuşmasında , ‘’Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (Marka) bilindiği üzere profesyonel hizmetleri ile Kocaeli’de ve bölgemizde hızla üreten kaliteli hizmetler çıkaran bir kurum. Kandıramız ise bölgesi geniş, denizi, doğası ile her türlü projeye açık bir ilçemiz. Bizler de Kandıra’mızın gelecekte çok daha güzel bir ilçe olması için kendilerinden rica ettik kendilerinden destek istedik. Her gün büyüyen gelişen Kandıra’nın gelişmesi ve kalkınması için son derece önemli olan imar planlarının yapılması yenilenmesi ve kent vizyonunun oluşturulması amacıyla profesyonel bir ekip ruhuyla çalışmaya özen gösteriyoruz.  Bunun için doğanın yapısını bozmadan yeşili ve denizi, plan ve projeleri ile sağlıklı olarak insanlarımıza iyi bir Kandıra sunmak için, düzgün bir çalışma yapmak, güzel adımlar atmak akıllı ve doğayla uyumlu projeler üretmek istiyoruz. Kalifiye belediye personelimizin yanında Doğu Marmara kalkınma Ajansı (MARKA) gibi markalaşmış bir kurumun desteği ve katkıları ile Kandıra’mızı geleceğe taşımak için kollarımızı sıvadık. Yapılan işbirliği protokolünün amacı budur. İlçemize hayırlı olsun diliyorum’’ dedi.