Kandıra ilçe stadında Süper Amatör Lig mücadelesinde Kandıra GB, evinde Arslanbey GB ile karşı karşıya geldi. Maçın 30. dakikasında Fatih Dizman’ın attığı golle Kandıra GB öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısında konuk ekip Arslanbey GB, 85. dakikada Hüseyin Göktaş ile eşitliği sağladı ve skoru 1-1 yaptı. Ancak Kandıra, son dakikada 90+7’de Muhammet Mustafa Aşkar’ın attığı golle galibiyeti elde etti. Bu galibiyet, Kandıra’nın teknik direktör değişikliğinin ardından aldığı ilk galibiyet olma özelliği taşıyor.
Maçı Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Kandıra GB Başkanı Tansu Okan, Kandıra GB Başkan Yardımcısı Zafer Kaçar, Kocaelispor yöneticisi Ramazan Daş, Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Ülkü Ocakları Kandıra İlçe Başkanı Oğuz Bertan ve Kandıra Haber imtiyaz sahibi Hayri Özcan da izledi.
Kandıra GB’nin bu galibiyeti, taraftarları ve yönetimi tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.