Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Zafer İlk ve Ortaokulu Öğretmenleri, Şiddet Olaylarına Tepki Gösterdi

Kandıra Zafer İlk ve Ortaokulu öğretmenleri, son zamanlarda artan öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına tepki göstermek için dün siyah giyindi.

Kandıra Zafer İlk ve

Kandıra Zafer İlk ve Ortaokulu öğretmenleri, son zamanlarda artan öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına tepki göstermek için dün siyah giyindi.

Ne Olmuştu?

Eyüpsultan’da 17 yaşındaki Iraklı lise öğrencisi Y.K. kendisini okuldan attığını öne sürdüğü okul müdürüne silahla ateş etti. Y.K. kısa sürede yakalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan okul müdürü İbrahim Oktugan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Okul müdürü İbrahim Oktugan’ın öğrencisi tarafından katledilmesinin ardından derin üzüntü yaşayan öğretmenler, öğrencilerine güvenli bir eğitim ortamı sağlamak adına bir araya geldi. Siyah giyinerek okula gelen öğretmenler, şiddeti kınadıklarını ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gereken önlemlerin alınmasını talep etti.

Öğretmenler, “Eğitimciler olarak öğrencilerimizin eğitim hakkını savunmak için buradayız. Şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu vurgulamak istiyoruz. Müdür İbrahim Oktugan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu tür acı olayların tekrarlanmaması için yetkililerin gerekli önlemleri almasını bekliyoruz” şeklinde konuştular.