Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin’den fındık fiyatlarına tepki!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile fındık için açıklanan taban fiyatların üreticileri mutlu etmediğini söyleyen Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, “Olacak iş değil. Tarımda 100/200 enflasyon ile mücadele eden üreticilerimizin maliyeti 70 TL üzerinde olan fındığa 80 TL taban fiyat verilmesi beklentilerin çok altında kalması açıkçası hayal kırıklığı yaratmıştır” dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı

Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, sosyal medya hesabından fındık fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Taban fiyatlarının üreticileri mutlu etmediğini söyleyen Çetin tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI”
“Olacak iş değil.!!!!!! Tarımda 100/200 enflasyon ile mücadele eden üreticilerimizin maliyeti 70 TL üzerinde olan fındığa 80 TL taban fiyat verilmesi beklentilerin çok altında kalması açıkçası hayal kırıklığı yaratmıştır. Günümüzde tarım ve hayvancılık yapanların, üretmenin nerede ise suç sayılır duruma gelmesi çok acı bir gerçektir.

“TABAN FİYAT BİZLERİ MUTLU ETMEDİ”
Günümüz şartlarında en az 100 TL olması gereken fındığa verilen taban fiyat bizleri mutlu etmemiştir. Ne diyelim hayırlara vesile olması dileğimle tüm üreticilerimize kazasız, bereketli bir hasat sezonu diliyorum. Saygılarımla..”