Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıralı Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik: Doğayı Sev, Fidan Dik!

Türkiye geneli devam eden ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım Degerlerime Sahibim) projesi kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz spor salonunda faaliyet gösteren voleybol ve güreş takımı sporcularımız ve antrenörleri ile spor salonumuz etrafına fidan diktiler.

Türkiye geneli devam eden

Türkiye geneli devam eden ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım Degerlerime Sahibim) projesi kapsamında Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda faaliyet gösteren voleybol ve güreş takımı sporcular ve antrenörler ile spor salonumuz etrafına fidan diktiler.

Çocuklarımızın çevre bilinci kazanmaları için çok güzel bir etkinlik yapılmış oldu. Sporcularımıza antrenörleri tarafından ağaç dikmenin ne kadar önemli olduğu ve ağaçların doğa üzerindeki etkilerinin anlatıldığı etkinlik çocuklarımızın hem eğlenceleri hemde topluma faydalı olmalarını sağladı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Ercan Güneş; “Peygamber Efendimizin bugün kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikin hadis-i şerifi ışığında sporcularımızla birlikte güzel bir etkinlik oldu. Her sporcumuzu fidan olarak görüyorum o fidanlarımız büyüyüp madalya aldıkça onların diktikleri fidanlarda büyüyüp bizlere oksijen olacak” dedi.