Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KEFKEN HALK PAZARI ARTIK PERŞEMBE GÜNÜ KURULACAK

Kandıra’nın turizm ve balıkçılık merkezi olan Kefken Köyü’nde Pazar günleri kurulan, bölgedeki üreticinin ve tüketicinin büyük ilgi gösterdiği semt pazarının gün değişikliği hakla soruldu. Halk semt pazarının Perşembe günleri kurulmasını istedi.

Kandıra'nın turizm ve balıkçılık

Kandıra Kefken’de daha önce hafta içi kurulan halk pazarının bazı pazarcıların Kandıra Belediye’sinden pazar gününe alınmasını istedi, muhtar ve mahalle sakinleri bu duruma tepki gösterdi.

Kefken’de daha önce hafta içi kurulan halk pazarının pazar gününe alınması tartışmalara sebep oldu.

Semt pazarının gününün değiştirilmesine tepki gösteren Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Benim köylüm pazarı hafta içi istiyorsa bu halk pazarı hafta içi olacaktır. Kefken pazarı Perşembe günüdür. Tüm seçmeni arkamda istiyorum” dedi.

MUHTAR HALKA GİTTİ

Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem öncülüğünde yapılan, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın da katıldığı halk toplantısında yüzlerce Kefken halkını katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda sadece halk konuştu. Halka pazarının ne zaman kurulsun sorusu üzerine Kefken halkı Perşembe günleri kurulsun dedi.

Bunun üzerine Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Pazar gününü isteyen bazı pazarcılara; “Halk pazarı perşembe gününe istiyor, 15 Haziran’dan 15 Eylül’e kadar perşembe günleri kurulacak, 15 Eylül’den sonra pazar günleri kurulacak.”dedi.

KEFKEN HALK PAZARI PERŞEMBE GÜNLERİ KURULACAK

Kefken Halk Pazarı’na yaz aylarında bu bölgede oturan yazlıkçılar da büyük ilgi gösteriyor.

Kandıra köylerindeki üreticiler bundan böyle ürünlerini perşembe günleri Kefken Pazarı’na getirecekler.