Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kerpe Sapağında İki Minibüs Çarpıştı 8 Yaralı

Kandıra Kerpe Sapağı’nda iki minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında minibüslerin içindeki 27 kişiden 8’i yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Kandıra Kerpe Sapağı'nda iki

Kandıra Kerpe Sapağı’nda iki minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında minibüslerin içindeki 27 kişiden 8’i yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kandıra Kerpe Sapağı`nda meydana gelen kaza yürekleri ağızlara getirdi. İstanbul Ataşehir`den Cebeci`ye tatile gelen ve geri dönüş için yola çıkanların içinde bulunduğu Recep Kaya idaresindeki 34 FL 5394 plakalı minibüs, yeni yapılan Kerpe Sapağı`nda İzmit`ten Kerpe`ye gitmekte olan Ergün Alakaş idaresindeki 41 HU 595 plakalı minibüsle çarpıştı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

KAVŞAK HATALI MI?
Kaza nedeniyle sürücülerden Ergün Alakaş, şoför koltuğunda sıkıştı. Sağlık ekipleri ve itfaiyeciler Alakaş`ı sıkıştığı yerden çıkardı. Alakaş ve yaralanan diğer 7 kişi olay yerine gelen ambulanslarla Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Kandıra-İzmit yolunda trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Kazayı gören vatandaşlar kavşağın hatalı yapıldığını ileri sürdü.