Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAİM USLU: “ÜNAL KÖKEN BELEDİYE KEPÇESİYLE DEFİNE ARADI”

Kandıra’da 2 oto tamirhanesi ve yedi emin otoparkı bulunan Saim Uslu’dan Ünal Köken hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Kandıra'da 2 oto tamirhanesi

Kandıra’nın ünlü ustası Saim Uslu, makine icat etti, bacasız sanayi ile mangal kömürü üretmeye başladı ancak 3 yılda ruhsat alamayınca iş yerini kapatma kararı aldı.

Sosyal medyadan duyurusunu yapan Uslu’nun bir iddiası da muhtar ve belediye başkanının iş yerinin yakınında define aradığıydı.

Uslu’nun takipçisi ise paylaşımın altına yaptığı yorumda Belediye Başkanı Ünal Köken’in bir yatırımcıdan avanta aldığını öne sürdü.

KÖKEN, OTEL LOBİSİNDE KİMLERLE OTURDU?

Kandıra’da 2 oto tamirhanesi ve yedi emin otoparkı bulunan Saim Uslu’nun eşi Gönül Uslu’nun sahibi olduğu Uslu Mangal Kömürü firması, kapatma kararı aldı.

Bu kararını sosyal medyadan duyuran Saim Uslu’nun paylaşımının altına yapılan yorumlarda ise Kandıra Belediyesi, Çakırcaali köyü Muhtarı Adnan Kaçan ve Belediye Başkanı Ünal Köken ile ilgili skandal iddialar yer aldı.

3 yıldır kendisine söz verildiği halde ruhsatını alamadığı iddia edilen Uslu Mangal Kömürü firmasına dün zabıtalar gelip, iş yerini mühürleyince Saim Uslu ve eşi Gönül Uslu, firmayı kapatma kararı aldı.

Saim Uslu’nun iddiasına göre ruhsat alamadığı yerin 100 metre yanında Muhtar Adnan Kaçan ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yol düzenlemesi bahanesi ile belediyenin kepçe ve kamyonları ile define aradı.

Uslu, araziden çıkan küplerin fotoğrafını da paylaştı. Uslu’nun paylaşımının altına yorum yapan Yavuz Bektaş isimli takipçisi, “Kaplıca suyunun sondajı yapılırken Ünal Köken Bey, kaç lira avanta aldı, hangi otelin lobisinde, kimlerle oturdu, biliyor musun? Yabancı olsaydın sıkıntı yoktu avanta verirsin iş çözülürdü, tek suçun yerli ve milli olman” şeklinde, skandal bir iddiada bulundu.   

ÜNAL KÖKEN VE MUHTAR, DEFİNE ARADILAR

Ünal Köken maalesef, bizim Kandıra’mızı bitirdi artık. Kendisi benim iş yerimin 100 metre ilerisinde belediyenin kepçesini kullanarak muhtar ile birlikte define aradı.

Muhtar, Hazine’ye ait bu yeri düzenleyeceğim diye, güzelleştireceğim diye belediyeden kepçe alıp, Ünal Köken ile birlikte kazdılar orayı.

Bunu da Kandıra’da herkes biliyor.

Küpler çıktı buradan, hala daha duruyor.   

TAKİPÇİSİNDEN ‘AVANTA ALIYOR’ İDDİASI

“Bir takipçiniz sizin paylaşımınızın altında Ünal Köken’in avanta aldığına dair bir iddiada bulunmuş? Ne diyorsunuz?” şeklindeki sorumuza yanıt veren Saim Uslu, “Onu almadan olmuyormuş. Benden istemediler, isteyemezler zaten. O tarzda bir insan değilim. Ben esnafım, sanayide oto tamircisiyim. 2 adet dükkanım, bir de yedi emin otoparkım var. Türkiye’nin her yerine cip yaparım ben. Opel dünyasında benim bir numara ismim geçer.”