Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 Gün Sonra Bulunan Mahmut Atalan Bahçecik’te Toprağa Verildi

Kandıra’da balık tutmak isterken denizde kaybolan ve 6 gün sonra cansız bedenine ulaşılabilen Mahmut Atalan’ın cenazesi Bahçecik’te toprağa verildi.

Kandıra'da balık tutmak isterken

Kandıra’da balık tutmak isterken denizde kaybolan ve 6 gün sonra cansız bedenine ulaşılabilen Mahmut Atalan’ın cenazesi Bahçecik’te toprağa verildi.

Kandıra ilçesi Sarısu kayalıkları mevkiinde Has Dörtler Yufka’nın sahibi Ali Işık’ın oğlu Kadir Işık ise Hassas Kaynak’ın sahibi Mahmut Atalan burada zıpkınla balık tutmak istemiş, ancak iki arkadaş Karadeniz’in azgın sularında kaybolmuştu. İki arkadaştan önce Kadir Işık’ın cenazesi Kefken Adası’nda bulunurken, Mahmut Atalan’ın cenazesi geçtiğimiz günlerde Sakarya’nın Kaynarca kıyılarında bulundu.

YOĞUN KATILIM

Mahmut Atalan’ın 6 gün boyunca denizde kalan cenazesi, Sakarya Cumhuriyet Savcısı tarafından ailesine teşhis ettirildi. Atalan Ailesi, Mahmut Atalan’ı ameliyat yaraları ve vücudundaki izlerden teşhis etti ancak savcılık cenazenin tam teşhisi için DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. İstanbul’da tamamlanan adli işlemlerinin ardından Atalan’ın cenazesi ailesine teslim edildi. Aynı zamanda BBP Kocaeli İl Yöneticisi olan 45 yaşında evli ve 3 çocuk babası Mahmut Atalan’ın cenazesi bugün Bahçecik Yeşilkent Kalıcı Konutları’nda bulunan Ayazma Camii’nde öğle namazına müteakip olarak kılındı.

Cenaze namazına Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Saadet Partisi İl Başkanı Şeref Gönenli, BBP MKYK Üyesi Serhat Duyar ve yakınları katıldı. Atalan’ın cenazesi namazın ardından Bahçecik Mezarlığı’nda toprağa verildi.