Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Mavi Köşe

Ak Parti Kandıra’da 16 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılacağı Şölen Öncesi Yoğun Mesai

AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı, 16 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan dev “Gençlik Şöleni” öncesinde saha çalışmalarına hız verdi.

AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı, 16 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı
Mavi Köşe

AK Parti Kandıra’dan Gençlik Şöleni Seferberliği: Hedef 16 Mayıs’ta Büyük Buluşma

SİYASET / GÜNCEL | 11 Mayıs 2026

AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek Gençlik Şöleni öncesinde saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe yönetimi, mahalle mahalle gezerek vatandaşları büyük programa davet ediyor.

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Sertan Kulaç öncülüğünde sürdürülen çalışmalar kapsamında teşkilat üyeleri Kandıra genelinde ziyaretlerini sürdürüyor. Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Gençlik Kolları Başkanı Onur İnci, belediye meclis üyeleri Selahattin Okan ve Zeynep Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri saha çalışmalarında aktif rol aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılacağı Şölen Öncesi Ak Parti Kandıra'da Yoğun Mesai

Kandıra Teşkilatı 6 Mahallede Vatandaşlarla Buluştu

Yoğun tempoda devam eden saha programları kapsamında heyetin ziyaret ettiği mahalleler arasında Özbey, Duraklı, Kerpe, Kefken, Karaağaç ve Pınardüzü yer aldı.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların talepleri dinlenirken, yerel çalışmalar ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. İlçe teşkilatı, vatandaşlarla birebir temas kurarak 16 Mayıs’taki büyük buluşma için davet çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Kandıra saha çalışmaları Kerpe ve Kefken mahallelerinde devam etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılacağı Gençlik Şöleni İçin Hazırlıklar Sürüyor

İlçe teşkilatının saha çalışmalarındaki ana gündem maddesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Gençlik Şöleni oluşturdu.

16 Mayıs Cumartesi günü yapılacak program öncesinde teşkilat üyeleri mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek organizasyon sürecini değerlendirdi.

AK Parti Kandıra teşkilatı 16 Mayıs Gençlik Şöleni için çalışmalarını sürdürüyor

Sertan Kulaç: “16 Mayıs Bizim İçin Çok Önemli”

Başkan Sertan Kulaç, yürütülen saha çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“16 Mayıs bizim için sıradan bir program değil. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Gençlik Şöleni’ni en güçlü şekilde organize etmek için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Mahalle mahalle vatandaşlarımızla buluşup bu heyecanı birlikte büyütmeye devam ediyoruz.”

Kandıra’da AK Parti teşkilatı saha ziyaretleri gerçekleştirdi

AK Parti Kandıra mahalle ziyaretlerinden görüntü Kandıra Gençlik Şöleni hazırlıkları sürüyor AK Parti Kandıra saha çalışmalarından kareler

AK Parti Kandıra teşkilatı vatandaşlarla buluştu