Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKÇAKOCABEY SPOR KULÜBÜNDEN BOCCEDE TARİHİ BAŞARI

Antalya’nın Kemer ilçesinde 26-29 Ekim tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Bocce Şampiyonası Altın Nokta disiplininde, şanlı milli formamız altında çıkmış olduğu ilk milli takım müsabakalarında Tansel Bütün, Uluslararası Şampiyon oldu.

Antalya'nın Kemer ilçesinde 26-29

Fransa,Hongkong ,Litvanya,Ukrayna,Mısır,Slovenya,Macaristan,Bulgaristan,Monoco,Cezayir,Slovakya,Romanya,Malta ve Tunus ile birlikte toplam 14 ülkenin milli sporcularının katıldığı 83 ferdi sporcudan oluşan ulusal şampiyona nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

Finalde Malta ve Hongkong’lu rakiplerini mağlup eden sporcumuz altın madalyayı hakederek Uluslarası şampiyon oldu.

Akçakocabey Spor Kulüp başkanı Hakan Kocatürk “dünyanın en iyilerinin yarıştığı Altın nokta disiplininde milli sporcumuz Tansel Bütün’ün getirdiği ULUSLARARASI Şampiyonluk ile ülkem ve ilçemiz adına çok mutlu ve gururluyum.

Daha öncede Uluslararası Şampiyonada Petank disiplininde Sema Bayram’ın aldığı başarıyla gururlanmıştık. Kulüp olarak yeni hedefimiz Fransada düzenlenecek Dünya şampiyonasında da başarılı olarak bu önemli başarıyı perçinlemek, diyerek sporcularımıza antrenörlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.