Başkan Erol Ölmez Cebeci Camii İnşaatını İnceledi: “Tüm Hızıyla Sürüyor”
Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, ilçenin önemli projelerinden biri olan Cebeci Camii inşaat sahasını ziyaret etti. Başkan Ölmez’e incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Aysu ve Abdulkadir Köksal da eşlik etti.

Çalışanlardan Teknik Bilgi Aldı
İnşaat alanını karış karış gezen heyet, projenin ilerleyişi hakkında teknik personelden ve çalışanlardan detaylı bilgi aldı. Caminin mimari yapısı ve çevre düzenlemesi üzerine istişarelerde bulunan Başkan Ölmez, çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatını verdi.

İnşaat Tüm Hızıyla Sürüyor
Kandıra’nın turistik mahallelerinden biri olan Cebeci’nin ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan cami inşaatının planlanan takvim dahilinde devam ettiği belirtildi. Başkan Erol Ölmez, bölge halkının merakla beklediği projenin en kısa sürede tamamlanarak ibadete açılması için belediye ekiplerinin süreci yakından takip ettiğini vurguladı.








