Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞPEHLİVAN RECEP KARA KANDIRA’DA

Tarihi Kırkpınar başpehlivanlarından, Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi ünlü güreşçi Recep Kara, Kandıra Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde gençlerle buluştu.

Tarihi Kırkpınar başpehlivanlarından, Avrupa

Tarihi Kırkpınar başpehlivanlarından, Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi ünlü güreşçi Recep Kara, Kandıra Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde gençlerle buluştu.

Kariyer günleri kapsamında, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kağıtspor Kulübü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından söyleşi programı düzenlendi. Programa İmam-Hatip Lisesi ve ortaokul öğrencilerinin yanı sıra Kandıra’nın güreşçileri ve yetenek taraması kapsamında seçilen sporcu adayları katıldı.

Gençlerimiz, Türk güreşinin yaşayan efsanelerinden Recep Kara’ya yoğun ilgi gösterdiler. Kara, gençlerle Türk sporu, güreş ve yaşadığı tecrübeler hakkında sohbet etti ve gençlerin kariyer planlamasına katkıda bulundu.

Özellikle Kağıtspor ve Akçakocabey spor kulübü güreşçilerinin şampiyon Recep Kara ile buluşması, spor hayatları ve hedefleri için yol gösterici oldu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, ata sporumuz güreşi öğrencilere sevdirerek sahip çıkmalarını sağlamak ve gençlerin ufuklarını açmak adına böyle bir program düzenlediklerini belirtti.

Güneş, gençlere sahip çıkarak, davetlerine icabet ettiği için son 20 yılda damga vuran, minderde ve er meydanlarında fırtına gibi esen milli sporcumuz Recep Kara’ya ve programda emeği geçen Kağıtspor Genel Sekreteri Erhan Öztürk’e, Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Abdurrahman Yağcı’ya, maddi manevi destek veren Erkan Öztürk’e ve antrenör Mustafa Peşmen’e teşekkür etti.