Kandıra’nın kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sunan Bizkandırayız Şiir Topluluğu, düzenledikleri Amir Ateş Programına verdikleri destekten ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür sertifikası sundu.
Topluluğun sözcüsü Aygün Aynagöz, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve Sahne ve Performans Sanatları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özdil ile birlikte, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Yavuz ve Konservatuar Müdürü Adil Yıldırım’ı makamlarında ziyaret ederek, hazırlanan teşekkür belgelerini takdim etti.
Bizkandırayız Şiir Topluluğu, gerçekleştirdiği Kandıra Şiir Akşamları gibi etkinliklerle yerel sanatçı ve şairlere sahne imkânı sunarak, bölgede sanatsal bir atmosfer yaratmayı amaçlıyor. Topluluk, kültürel çalışmalarla hem sanatın yaygınlaşmasına katkı sağlıyor hem de toplumsal dayanışmayı güçlendiriyor.