Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hollanda Türkiye Maçı için Kandıra’da Dev Ekran Kurulacak!

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımız tarihi bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanıyor.

EURO 2024 Avrupa Futbol

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımız tarihi bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanıyor.Bu Cumartesi, 06 Temmuz 2024 saat 22:00’da, Hollanda ile karşı karşıya gelecek olan millilerimizin heyecanını Kandıra Meydanı’nda hep birlikte yaşayalım!

Kandıra Belediyesi ve Kandıra Haber’in iş birliğiyle organize edilen bu etkinlikte, Kandıra Meydanı’na kurulacak dev ekranda maç coşkusu yaşanacak. Etkinliğin sponsoru ise Seyrek’te faaliyet gösteren PatagonyaWorld oldu.

Dev ekran ve ses sistemi desteği sağlayarak bu büyük organizasyona katkıda bulunan PatagonyaWorld, Kandıralılara unutulmaz bir futbol keyfi sunmayı hedefliyor.

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez ve Kandıra Haber İmtiyaz Sahibi Hayri Özcan’ın ortak girişimiyle planlanan bu etkinlik, tüm Kandıralıları milli takımımıza destek olmaya davet ediyor. Hep birlikte milli takımımızı destekleyelim ve bu tarihi anın bir parçası olalım!

Haydi Kandıralılar, milli heyecanı birlikte yaşayalım!

06 Temmuz 2024 saat 22:00 Kandıra Meydanı