Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Mavi Köşe

Kandıra’da 14-15 Ağustos’ta Kısmi Denize Girme Yasağı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 14-15 Ağustos tarihlerinde bazı plajlarda denize girmek yasaklandı. Yetkililer, vatandaşların can güvenliği için uyarılara mutlaka uyması gerektiğini belirtti.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 14-15
Mavi Köşe
HT TELEFON DÜNYASI

Kandıra’da Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Bazı Plajlarda Denize Girmek Yasaklandı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 14-15 Ağustos 2025 tarihlerinde bazı plajlarda denize girmek yasaklandı. Yetkililer, vatandaşların can güvenliği için uyarılara mutlaka uyması gerektiğini belirtti.

Yasak Olmayan Plajlar

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamaya göre sadece Seyrek, Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı ve Miço (Kadınlar Plajı) bölgelerinde denize girilebilecek. Bu bölgelerde dahi yalnızca dubalar içinde yüzülmesine izin verilecek.

Güvenlik Uyarısı

Yetkililer, belirtilen alanlar dışında denize girmenin tehlikeli olduğunu vurgulayarak, vatandaşları güvenlik kurallarına uymaya çağırdı. Açıklamada, “Güvenliğiniz için lütfen uyarılara uyun” ifadelerine yer verildi.

Olumsuz hava şartlarının devam etmesi halinde yasakların uzatılabileceği, hava ve deniz durumunun düzenli olarak takip edilmesi gerektiği belirtildi.

Kandıra’da olumsuz hava şartları nedeniyle denize girme yasağı