Kandıra’da Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Bazı Plajlarda Denize Girmek Yasaklandı
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 14-15 Ağustos 2025 tarihlerinde bazı plajlarda denize girmek yasaklandı. Yetkililer, vatandaşların can güvenliği için uyarılara mutlaka uyması gerektiğini belirtti.
Yasak Olmayan Plajlar
Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamaya göre sadece Seyrek, Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı ve Miço (Kadınlar Plajı) bölgelerinde denize girilebilecek. Bu bölgelerde dahi yalnızca dubalar içinde yüzülmesine izin verilecek.
Güvenlik Uyarısı
Yetkililer, belirtilen alanlar dışında denize girmenin tehlikeli olduğunu vurgulayarak, vatandaşları güvenlik kurallarına uymaya çağırdı. Açıklamada, “Güvenliğiniz için lütfen uyarılara uyun” ifadelerine yer verildi.
Olumsuz hava şartlarının devam etmesi halinde yasakların uzatılabileceği, hava ve deniz durumunun düzenli olarak takip edilmesi gerektiği belirtildi.






