Kandıra-İzmit güzergâhında ulaşım güvenliğini artırmaya yönelik çalışmalar, düzenlenen koordinasyon toplantısında değerlendirildi.
Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’in yaptığı açıklamaya göre, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve teknik ekibi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Sertan Kulaç ve teknik ekiplerinin katılımıyla kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Yol güvenliği masaya yatırıldı
Toplantıda Kandıra-İzmit güzergâhında sürüş güvenliğini artırmaya yönelik planlamalar, mevcut ihtiyaçlar ve yapılabilecek çalışmalar ele alındı. İlgili kurumlar arasında koordinasyonun güçlendirilmesi ve hayata geçirilecek projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Koordineli çalışma vurgusu
Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, vatandaşların daha güvenli ve daha konforlu ulaşım imkanına kavuşması amacıyla ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.








