Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KANDIRA KARAAĞAÇ MAHALLESİNDE 6 KİŞİNİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Karaağaç Mahallesi’nde koronavirüs şoku..

Karaağaç Mahallesi'nde koronavirüs şoku..

Karaağaç Mahallesi’nde koronavirüs şoku..

Edinilen bilgilere göre Karaağaç – Kaynak Mahallesinde ikamet eden ve birkaç yıldan beri kronik rahatsızlıkları bulunan N.B. Kocaeli’deki bir hastanede tedavi görüyordu.

Geçtiğimiz gün taburcu edilen hastayı aile yakınları ziyaret etmek istedi. Bu ziyaretin ardından birkaç gün sonra yeniden rahatsızlanan N.B. tekrar hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan yaşlı adam hemen pandemi ünitesinde tedavi altına alındı. N.B. ile temas ettiği düşünülen tüm aile yakınlarından da koronavirüs testi yaptırmaları istendi. İlk açıklanan test sonuçlarına göre N.B.’nin eşi kızında da virüs tespit edilmesinin ardından anne ve kızı, M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yakın temaslı aile bireyleri ve kapı komşuları da test yaptırdı. Açıklanan sonuçlara göre kapı komşularında da virüs tespit edildi. 

Virüsün yayılmasından endişe edilirken Karaağaç Muhtarlığı’ndan yapılan anonsla vatandaşlardan koronavirüs tedbirlerine ve sosyal mesafe kurallarına azami ölçüde dikkat etmeleri istenip sokağa maskesiz çıkılmaması uyarısında bulunuldu.