Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mavi Köşe

Kandıra’da İki Gün Denize Girmek Yasak! Tüm Sahiller İçin Karar Alındı

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 28 ve 29 Ağustos 2026 tarihlerinde ilçedeki tüm sahillerde denize girmenin yasaklandığını açıkladı.

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 28 ve
Erol Ölmez

Mavi Köşe



Kandıra sahillerine gitmeyi planlayanlar dikkat. Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 28 Ağustos 2026 Cuma ve 29 Ağustos 2026 Cumartesi günü ilçede bulunan tüm sahillerde denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğunu duyurdu.

Karar, Kandıra’nın Karadeniz kıyısındaki tüm sahilleri kapsıyor.

28 VE 29 AĞUSTOS’TA TÜM SAHİLLER YASAK

Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan resmi duyuruda, olumsuz hava ve deniz şartları sebebiyle 28 Ağustos Cuma ve 29 Ağustos Cumartesi günü Kandıra ilçesinde bulunan tüm sahillerde denize girmenin yasak olduğu belirtildi.

Bu kapsamda Kerpe, Kefken, Cebeci, Kumcağız, Bağırganlı, Kovanağzı, Seyrek, Babalı ve diğer Kandıra sahillerinde denize girilmemesi gerekiyor.

OLUMSUZ HAVA VE DENİZ ŞARTLARI ETKİLİ

Yasağın gerekçesi olarak olumsuz hava ve deniz şartları gösterildi.

Kuvvetli rüzgâr, dalga ve akıntı riskinin can güvenliği açısından tehlike oluşturabileceği değerlendirildiği için iki günlük yasak kararı alındı.

KAYMAKAMLIKTAN VATANDAŞLARA UYARI

Kandıra Kaymakamlığı açıklamasında vatandaşların yapılan uyarılara uyması istendi.

Denize girme yasağının tüm sahiller için geçerli olduğu vurgulanırken, vatandaşların can güvenliği açısından yasağa dikkat etmesi gerektiği belirtildi.

SAHİLE GİDECEKLER DİKKAT

28 ve 29 Ağustos tarihlerinde Kandıra sahillerine gidecek vatandaşların denize girmemesi, yetkili kurumların ve sahillerde görev yapan ekiplerin uyarılarını takip etmesi önem taşıyor.

Kandıra sahillerine ilişkin yeni bir karar veya yasağın kaldırılmasına yönelik gelişme olması halinde Kandıra Haber üzerinden anlık olarak paylaşılacak.