Ülkü Ocakları Kandıra İlçe Başkanı Oğuz Bertan, ilçe başkanlığı görevindeki 3. yılını tamamladı. Üç yıldır Kandıra’da gençlere yönelik sosyal, kültürel, sportif ve eğitim faaliyetleri yürüten Bertan, yeni dönem için yönetim kadrosunda görevlendirmelere başladı.
Yeni atamalarla birlikte teşkilat, eğitim, spor, basın, sosyal medya ve farklı alanlarda görev alacak isimler belli oldu.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?
Oğuz Bertan tarafından yapılan görevlendirmeler kapsamında yönetim kadrosunda şu isimler yer aldı:
Başkan Vekili: Bedirhan Şakacı
Özel Kalem: Boran Elmas
Teşkilat Başkanı: Volkan Koşan
Üniversite Birim Başkanı: Emiralp Songur
Ortaöğretim Birim Başkanı: Ertürk Erdağ
Sosyal Medya Başkanı: Kuzey Çelikkanat
Basın Birim Başkanı: Emir Kerem Öztürk
Spor Birim Başkanı: Ömer Tüfenk
Asena Başkanı: Rümeysa Sert
Şehit Ailelerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Mustafa Çoruh

ATAMALAR DEVAM EDECEK
Oğuz Bertan, yeni dönemde yönetim kadrosunun daha da güçlendirileceğini ve ihtiyaç duyulan birimlere yeni görevlendirmeler yapılacağını belirtti.
Bertan, yönetim atamalarının önümüzdeki günlerde devam edeceğini ifade etti.

“DAHA GÜÇLÜ BİR KADROYLA DEVAM EDECEĞİZ”
Görevdeki üçüncü yılına ilişkin değerlendirmede bulunan Oğuz Bertan, “Üç yıldır bizlere emanet edilen bu kutlu görevi büyük bir sorumluluk ve inançla sürdürüyoruz. Yeni dönemde daha güçlü bir kadroyla Kandıra’daki Türk gençliğine ulaşmaya; eğitimden spora, kültürden sosyal faaliyetlere kadar birçok alanda çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

KANDIRA GENÇLİĞİNE VURGU YAPTI
Bertan açıklamasının devamında Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’e de değinerek, Türk gençliği için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Bertan, “Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Abdülkadir Özdemir Bey’in bir adım gerisinde, Türk gençliği için gündüz yorulmadan, gece uyumadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni görevlendirdiğimiz arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yönetim kadromuza yönelik atamalarımız devam edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde Kandıra gençliği için daha fazla çalışacak, daha fazla gencimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
Ülkü Ocakları Kandıra İlçe Başkanlığı’nda yeni dönem yapılanmasının, önümüzdeki günlerde açıklanacak yeni görevlendirmelerle devam etmesi bekleniyor.













