Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da 501 Öğrenciye Bisiklet Hediye Edildi

Kandıra ve İzmit Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bisiklet dağıtım töreninde ilçe genelindeki 5’inci sınıf öğrencilerine toplam 501 adet bisiklet hediye edildi.

Kandıra ve İzmit Belediyesi'nin

Kandıra Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı 5’inci sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtım töreni Kaymakam Mehmet Sarıcan İlçe Stadı’nda yapıldı. Kandıra’daki 19 ortaokulda eğitim gören toplam 501 öğrenciye bisikletlerinin teslim edildiği törene, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 19 ortaokulun öğretmen ve öğrencileri ile Kandıra halkı katılım gösterdi.

TRAFİK KURALLARINA UYUN

Kandıralı öğrencilerin büyük coşku ve sevinç içinde bisikletlerini teslim aldıkları törende konuşan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının ve çevre bilincinin oluşmasında bisiklet kullanımının yaygınlaşmasının önemine değindi. Hediye ettikleri bisikletlerin öğrencilere hayırlı olması dileklerinde bulunan Köken, dikkatli kullanmaları ve trafik kurallarına uymalarını istediğini söyledi. Ayrıca bu projedeki desteği dolayısıyla İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a teşekkür etti.

HER HİZMETE HAZIRIM

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da yaptığı konuşmasında, kendini her zaman Kandıra’ya yakın hissettiğini, Kandıra için yapılacak her hizmette elinden gelen desteği göstermeye hazır olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise yaptığı konuşmasında, gerçekleştirilen bu hizmetin çocuklar ve gençler için çok faydalı bulduğunu, Kocaeli genelinde bisiklet kullanma alışkanlığını yaymak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK COŞKUSU

Öğrencilerin, öğretmenlerin, öğrenci velileri ve diğer vatandaşlarında katılımıyla büyük coşku içerisinde gerçekleşen tören, öğrencilere bisikletlerinin teslim edilmesiyle sona erdi. Törende bisiklet sahibi olan çocukların sevinç ve mutlulukları yüzlerinden okunurken, öğretmenleri ve veliler de, gerçekleştirilen projeyi çocuklar açısından çok faydalı bulduklarını, belediye başkanlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduklarını ifade etti.